Η Εταιρεία

Η πιο σύγχρονη λύση στην αποθήκευση παντός είδους Υγρών, Πόσιμου Νερού, Τροφίμων, Κρασιού, Ελαίων, Χημικών (Οξέα, Αλκάλια), Πετρελαίου κ.τ.λ» μπορεί τώρα να επιτευχθεί με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, άριστη εξυπηρέτηση, απεριόριστη διάρκεια ζωής και υλικά υψηλής πιστότητας με έγγριση από το γενικό χημείο του κράτους (αρθ.26, παρ.1) για επαφή με τρόφιμα και οδηγίες Ε.Ε.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα παραγωγής δεξαμενών "BΑΚΟΡLΑSΤ" προσφέρει ευρύ φάσμα μοντέλων, με δυνατότητα εφαρμογής πολλών λύσεων και εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου Οι δεξαμενές "ΒΑΚΟΡLΑSΤ" κατασκευάζονται με τη μέθοδο RΟΤΑΤΙΟΝ ΜΟLDΙΝG SΥSΤΕΜ (Χύτευση δια περιστροφής) σε σειρά ειδικών κελυφών χύτευσης, όπου με διαξονική περιστροφή μορφοποιούνται οι δεξαμενές από LINEAR (Γραμμικό) ομοιογενές και κυρίως πρωτογενές Πολυαιθυλένιο εμπλουτισμένο με αντηλιακό U.V.

Το Πολυαιθυλένιο ως συμπαγής αλυσίδα μορίων αιθυλενίου, χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή, στιβαρότητα και είναι απόλυτα ουδέτερο ως προς άλλα υλικά.

Οι απόλυτα σύγχρονες και πρακτικές αυτές δεξαμενές χαρακτηρίζονται από το μικρό τους βάρος, τις ιδανικές διαστάσεις, το βελτιωμένο σχεδιασμό με χειρολαβές για την εύκολη μεταφορά, την άμεση έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία (Μαύρο χρώμα) και την μεγάλη αντοχή στον χρόνο (Εγγύηση γήρανσης 10 έτη).

Η εγγύηση δεν ισχύει σε περιπτώσεις λάθους εγκατάστασης συνδεσμολογίας, σε πρόκληση βλαβών από τρίτους για εξαρτήματα τρίτων και σε μή τοποθέτηση βαλβίδας ανακούφισης όπου αυτή απαιτείται.

 

Επικοινωνια

  • Ασπρόχωμα Καλαμάτας, 24100 Μεσσηνίας
  • Τηλ.: 27210 69162, 63853, 63863
  • Fax: 27210 63866
  • Κιν.: 6977619661 (Νικόλαος), 6972254303 (Ιωάννης)

Newsletter

Make sure you dont miss interesting happenings by joining our newsletter program. We don't do spam. Ever. Because that sucks.